Mongo Malin

Hej läsare!

Idag åker jag och hälsar på min kompis Mongo Malin i Mariefred ett par dagar.
Mongo Malins namn särskrivs av den anledningen att hon är just mongo.
Bara ett mongo hånglar friviligt med en get.

Mongo Malin Rosén

Ja, för hon är allt bra mongo, min kära Mongo Malin.

IQ #6514

Någonstans ute i den halv-civiliserade vildmarken, sommaren 2008:

Maria:
Vet du Anna?
Anna: Nej?
Maria: Jag kan latin.
Anna: Är dags för en sån där mytomanistund nu igen eller?
Maria: Nej, det är sant. Jag kan säga kvalster, vete, björk, öra, näsa...
Anna: Oj då.
Maria: ... och volvo då, och fånga dagen.
Anna: Bra Maria.
Maria: Sen kan jag räkna till åtta också.
Anna: Tänk nu i framtiden, när du sitter på en arbetsintervju om några år och blir tillfrågad angående dina språkliga kunskaper. Fatta vad charmigt att kunna säga 'kvalster' på latin.
Maria: Du har rätt, det kommer jag vara ensam om! Jobbet blir ju mitt right away. Du har väl hört hur mycket man kommer prioritera språk vid anställningar framöver. Inte bara Sverige, world wide.
Anna: World wide, kvalster .... ja.

Saknad dubbelt upp

Jag är så störd nu på att ha varit utan min kamera i fem dagar så att jag nästan överväger att cykla till Eskilstuna och hämta den. Dock hindras jag utav rädslan för skavsår på baken. Jag är övertygad om att mina skinkor inte klarar 6 mils gnidning mot en cykelsadel just nu.

Är det inte förresten typiskt att när man verkligen, verkligen känner för att läsa - inte på något sätt förmår sig att hitta den fördömda, efterlängtade boken? Den som annars alltid ligger överallt och sneglar på en. Typiskt indeed, the irony of life.

Bortsett från mina vaga frustrationer så mår jag bra, eller mycket bra snarare. Det må höra till vanligheterna, men nu är det också så här att idag har jag tränat kortdistanslöpning och det känns såå naaajs afterwards. 3x1000 exklusive uppvärmning. Och med dagens fuktvärme-soliga väder så kan ni ju gissa hur skönt det var att slänga sig i sjön när man väl sprungit klart.

Öhöh, nu vet jag inte om jag lyckades förmedla härlighetskänslan direkt men jag tar i vilket fall och avslutar inlägget här tillsammans med en bild som visar att det faktiskt finns saker som är mer spännande än beroendeframkallande dataspel. (riktat till er som slösar tid av ert liv på fel ting, varsågoda och insup inspirationen)





Nakna dagen?

Jag var på promenad med min mor idag. Halvvägs bestämde vi oss för att variera lite och gå en slinga vi inte går lika ofta. Jag ska inte göra inlägget för långt... men måste bara påpeka nu först att vi alltså är på landet och går på lantliga grusvägar.

Synen jag tänker berätta om lade jag först inte märke till med en gång, och anledningen till att jag ens kollade åt det hållet relativt noggrannt var bara för att jag hörde en traktor ute på fältet och med mig själv ville leka 'gissa färgen på fordonet'.
  Jag gissade fel, men min besviknelse tonade snabbt bort då jag upptäckte att någonting sprang bakom traktorn. Jag pekade. Först trodde både mor och jag det var ett rådjur eller en ko-kalv, för det hade varit logiskt. (mer logiskt än vad det egentligen var i alla fall) Men efter en stunds kisande så insåg vi chockerande nog att det var någonting annat. En naken man.

Det sprang alltså en fet, naken man efter traktorn!?
  Synen varade inte länge, allt skedde på lång distans och objekten försvann ganska kvickt nedför en kulle, men man kan då allt undra vad den stackaren hade råkat ut för. Jag sjönk nästan ned till marken i magkramper.

Tänk att någon annans missöde kan skänka så mycket skratt... I'm sorry for the skadeglädje, men det såg så himla kul ut.

Det svider en aning

... men det är ju reaktionen jag searchar for! Min tolkning på svedan är att den motvarar de nyttiga syrornas verkan i hyn.
  Även om era ögon inte passerat särskillt mycket text ännu så har ni säkerligen redan begripit läget i alla fall. Jag har alltså tillverkat en liten anisktsmask pour moi. Inget som är mig ovant men jag brukar ju inte skriva om det really.
Ingridienserna ser ni nedan, vanligtvis brukar jag ha dem i ansiktet var och en för sig, men idag mojsade jag lite och en blandning tedde sig inte så dumt det heller. Eller hehe, det var toppen-great.

Utmärkt kombination för en normal-fet hy, så om ni har tillgång till ingridienserna så är det minsann bara och testa med detsamma tycker jag! Mängden jag hade räckte till ansikte, hals och bröst.
  Btw, aloe vera i växtformat är inte alla som har hemma, men då är det bara att exkludera den.
  • 5-10 smultron
  • 5-10 blåbär
  • 1 tsk aloe-vera-juice
  • ½ tsk honung
  • 1 tsk naturell yoghurt


Is there a difference between difference, and difference?

Greetings, läsare

Jag har lite ångest över att sitta vid tangentbordet en morgon som denna, det är oförnekbart. Men det får vara en stund. Det är nämligen första gången på länge datorn är ledig till min favör i mer än fem minuter, emellertid ser det inför den korta framtiden inte ljust ut.
  Avlägset sitter jag och sneglar studerandes på min fars macka. Inte för att jag är hungrig, utan för att den sakta men säkert och med regelbunden frekvens förlorar volymenheter. Ända in i min inre mjälte vet jag att han kommer kräva mirakelmaskinen till jobb inom ett förlopp på mindre än tre-fyra tuggor, jag vet likväl att jag inte kommer hinna skriva klart detta inlägg.

Rubrikvalet förresten är bara en tvångsmässig handling som har sitt urspring från en tankedvala jag befann mig i någon gång igår... Den innehaver inte mycke till logik, men någonting säger mig att jag bara måste ha den placerad ovanför dessa tre stycken jag nyligen författat, denna tidsknappa morgon.

Vissa saker ter sig så avlägsna ibland

Vore det inte för fysikens lagar, så skulle jag mer än gärna ta en tripp med lådbilen och besöka mina släktingar borta på planeten Mars. Diskutera lite sill och invandrarpolitik över ett glas mjölk.

Ja, det hade vart najs.





Today I'm in town


Orange body - Gina Tricot
Svarta shorts - old, old, old...
Örhängen - H&M
Rosetten har grejats av moi


Snart är det dags, för ett dopp i det blå




Maria Hedman (tv) och Anna Martin (th) tar ett glädjehopp ut i Båvens marvellösa vatten



RYSSLAND, JA FÖR FAN

Ibland är man bara lite extra sjukt stolt över att vara ryss. 3 - 1. Vilket grymt jävla spel, jag är så imponerad så jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Såg ni spelet, såg ni målen!? Jag syftar i synnerhet på mål #2, skådade ni fenomenet? Hur i getarnas himmel kan man göra någonting sådant? (!!??) Fantastisk bedrift, Arshavin & CO in my heart!

Ryssland är på topp nu, det kan inte ens världens största idiot invända mot. (...)
Ishockey - Eurovision - Fotboll?

--- Som avslutning på detta inlägg så måste jag bara påpeka ironin i the coaching of Russia. Visste ni att tränaren till Rysslands fotbollslag är holländare? 12 mijoner i månaden, not bad.


En funderare senare....

Jag gillar verkligen inte dagboksinlägg.
I synnerhet inte mina. Och när en läsare kommenterar att jag "får vanliga vardagssituationer verka mer intressanta" så drabbas jag (istället för att ta emot en komplimang) av en relativt sinnestärande prestationsångest, vars grund ligger i att jag längre inte lika ofta lyckas förmedla den ironiska filosofin of my life i min blogg.
  Fast egentligen handlar det inte om att lyckas, det handlar om vilja. Vilja och lamor. Det handlar om att återvinna alluminium, achétera basturökta frukostpålägg, dränka ansiktet i biprodukter för att sedan göra upp en brasa på taket och festa tre dagar i streck. Det är vad det handlar om.

Water, Walter, Melon

Ärligt talat så tror jag vädret har skaffat sig en förkylning. Hoppas det går över, för en sommar utav detta slag är hör inte riktigt till Sveriges förväntningar.
Jag har precis avnjutit en fjärdedels vattenmelon och väntar nu lite smått på att Anna-Panna ska plinga mig på mobilen. Tidigare idag förresten mötte vi en kille med fyrhjuling när vi var ute och gick. Stackarn hade fått soppatorsk och det tog nästan en halvtimme innan hans föräldrar anlände med benisn.
När de väl kom ändå fick vi provköra mojängen, grymt roligt! Fast jag är ju inte den bästa föraren kanske...

Nu måste jag avsluta lite tvärt, ty jag kan höra min mobiltelefon sjunga i fjärran.Vi hörs sen!

Vin-naren. Happy midsommar

Som ni må se här på den nedanbefinnande, riktigt heta bilden så är jag tämligen fundersam. Je suis aussi big-baota-trött efter dagens härliga fördriv och överväger numera att blogga imorgon istället. Arsch, det får textas som det kommer. Fast arsch igen, jag har ju en massa söta bilder att ladda upp på idag... men efter att ha ansträngt mig till detta med bara en så kan jag inte säga att min sinnestillvaro ljusnat. Jäkla sega workings med the nät.
  Nämnde jag att jag haft det mycket kul idag?

Dagen började med att jag (automatiskt likt alla andra dagar) vaknade tidigt klockan 8, lyfte på rullgardinen för att kontrollera solkompetensen och vid tillfredsställande syn slutlligen vandrade ut till gräsmattan för att finisha sömnen där istället. Mycket smidigt, man blir ju brun samtidigt!
  Tre timmar senare mötte jag upp Anna och vi gick en liten promenad på dryga sex kilometer. På vägen hem blev vi tillfälligt stoppade av en uppvaktare som granskat oss på vägen dit. Tyvärr önskade inte vi att bada med honom...
  Kort-kort sagt så satte midsommar-lantis-partajet igång, och jag dansade faktiskt runt stången. Det var nöjsamt. Fast än mer nöjsamt med femkamp. Hehe, jag är inte helt säker på hur jag bar mig till men jag vann 5-kampen för damer. Jag fick en flaska vitt, kolsyrat, dealkoholiserat vin som jag sedan tillsammans med andra konsumerade på en jättetrevlig midsommarmiddag med Annas familj och andra i grannskapet!
  Anna et moi hoppades på att det skulle vara folk i vår ålder ute nu lite senare på kvällen... dock icke idag, haha, så vi gick samma promenadrunda en gång till. Fast vad gör det? Jag älskar sena sommarpromenader, och det är väl självklarheter att man tar en kvällspromenad på årets ljusaste dag!


Hmm... eller?

Mitt öga brinner

Tidigare idag lagade jag en maträtt som kom att innehålla gul, spansk, peppar.
Jag hackade denna i mycket fina, små bitar. Jag gjorde även misstaget att klia mig i ögat.

TACK

Åh, hej.

Timmen är lite sen och jag är aningen sleepy, men jag har just i min anspråkslösa tillvaro lyckats placera mig framför en dator för första gången på tre dagar.

Kan inte vidare påstå att känslan är mig obekant, men jag är oerhört, belåtet mätt.
  Jag har mycket nyligen slukat i mig världens godaste lasagne och därefter en big piece helt gudomlig tigerkaka. Mmh. Jag misstänker att detta bidrar till min trötthet, men någonting som lär vara bidragande än mera är mina nedmejjade sömnvanor

Tisdag - Onsdag spenderades i Mariefred avec some of mes amies, nämligen. Verkligen jätteskojigt, och jag tackar ändå inifrån min mjälte Penny som tillät sig arrangera tillställningen. Många tack indeed och även till alla söta vännor som jag fick chansen att träffa och umgås med än en gång, vissa kanske för den sista.

Idag har jag stojjat omkring här ute på landet med Anna. Och imorrn, kära läsare, ska vi på sommarstugområdets midsommarpartaj. Oh my guts, alla barn blir bjudna på glass så jag lär ju vara i himmelriket!!

  Stay tuned

It's pink I think

T-shirt - gammal, skulle gissa på Lindex
Rosarutig volangkjol - MQ
Rosa paraply - Accessorize
Kransörhängen - H&M




Inget speciellt som ni ser, men lagom skönt till dagens växlande Sverige.
Önskar jag vore bättre på att vissla...

Mästerkocken

Idag är det wokväder. Moahaha


N'est pas excité, juste *exciting to bikeing

Tjenare!

Här mina kära läsare ska ni se, kommer ett real exciting excitement published inlägg! Hehe.
  Jag kom precis hem från en cykeltur och sitter förundrandes lite smått över hur ljust det är trots att timmen ändå är så pass sen. Jag menar... Klockan är 23, och det är ljust!! (relativt då, men ljust!) Sorgligt nog så är det här den sista riktigt ljusa veckan vi har i år, efter midsommar börjar det direkt övergå till att gradvis bli mörkare igen. Det tar emot lite att säga att det inte blir ljusare igen förränn efter julafton.... Men så ska man ju inte hålla på.

Tillbaka till det där med cykelturen då. Jag cyklade 10 kilometer idag, inte så mycket men det är förberedande inför de 33 jag tänkte cykla med min far nästa vecka.
  För er som inte varit på lantvägarna i Södermanland så ska ni veta att alltsammans inte består av så mycker annat än kullar i varierande höjder. Men dessa kullar är en fröjd ska jag säga, och inte bara för ögat. Allt muterar ju till en rollercoaster, tjoho vad kul det är med alla branta nedförsbackar! Hehe, fast för att kunna åka ned för dem så måste man ju förstås komma upp först.

Idag har vi haft gäster förresten. En kompis till min lillebror och dennes föräldrar. Numera är det bara pojken som är kvar, och innan jag gav mig ut på cykeln så satt jag faktiskt och spelade Monopol med filurerna. Jag vann. (förstås..) Höhö nej, (fast jo) men det var kul. Riktigt kul indeed.

Kamomill



Linne - Tessie
Kjol - Sytt själv
Armband - Filippinerna
Blomman plockad


Underliga företeelser

Klockan må vara strax över elva och en ny morgon må ha grytt än en gång under detta sommatlov.... Men dagen börjar inte på riktigt förrän de bevingade igelkottarna tar sats från sjöns brinnande, heta vattenyta och mindre artigt nog slungar sig raka vägen mot mina armbågar likt Sherapova svingar en utav sina foreller på tennisplan.
  Inte på riktigt börjar dagen förrän jag lossar trädgårdsslangens munstycke, tömmer överflödigt näsinnehåll på bordsduken i köket för att sedan rikta blicken mot den fasansfulla skapelsen samtidigt som jag gör mig redo att skaka loss till riverdance....

Eller vänta, nu blev det fel. Jag dansar inte riverdance??

I love the countryside



Jacka - MQ (samma som på headern)
Benvitt, virkat linne - Cubus
Militärgröna horts - gamla, okänt ursprung
Ur - Schweiziskt från farmors unga dagar
Ballerinor - DinSko



Det 1900-talets människa aldtid undrat över

På tal om interna grejor nu då så tänkte jag passa på att avslöja hemligheten kring internet. Varför heter det just så? Vad döljer sig i dess mystiska sammansättning utav bokstäver?
  Människan ska alltid behöva krångla till saker. Ofta är ting mycket simplare än vad de från början tett sig vara. Ja, ironiskt nog är mystiken kring internets begynnelse så barnsligt primitiv att man knappt kan tro att det är sant.

Vissa påstår att internet skulle grundats av en militär forskningsanstalt i USA med syfte för spioneri, medans andra tjatar om att CERN i Schweiz var skaparna då de egentligen bara gjorde en rolig grej under ett After Work-partaj. Det finns även de som säger att det var Sovjet som kom fram med idén om internet under kalla kriget i samband med att Stalin fastnade med näsan i en kaffekopp. Allt detta är emellertid inkorrekt.
  Det var år 1907 (ja, samma år som Astrid Lindgren föddes) då en til syntes helt vanlig man i Peru vid namn Lebak Tan tröttnade på att jobba. Hela sitt liv hade han kämpat för att försörja sina sju familjer, men någonstans tog det stopp. Han tog sitt beslut till fånga, våldförde sig på en Albatross då han grep tag i dess jättelika fötter och färdades med det luftväga ända till Trpoli i Libyen.
  Lebak stortrivdes. Men en dag kom han till undfund med att han faktiskt saknade nio utav sina 23 barn. Nu tror mina läsare att mannen fick en idé om ett nytt kommuniaktionsmedel, ty icke dock. Han blev besatt av att försöka förtränga sina minnen och knöt sig därför samman med Påvens största opinion. (som jag tyvär enligt KGB.s säkerhetskod #45_2P[R] inte får yttra mer om..)
  Tillsammans med den terrorupproriska opinionen startade de någonting de kallade för det interna sällskapet, en sekt som även utomstående fick gå med i om de svor att simpelt nog dricka 400 ml gemsbocksmjölk varje dag.
Tids nog torkade alla gemsbockar ut imed att rörelsen växte kraftigt, och år 1919 (ja, samma år som Nat King Cole föddes) såldes Det interna sällskapet för 120 000 000 USD till Vasilij Tjujkov och döptes därmed också om till Internet. [in'tär-net]
  På fyra år hade antalet medlemmar ökat med 6722,33%, folk gick dock sällan längre med för att förtränga minnen utan tyckte bara att medlemskap i Internet skulle vara ett bra sätt att synas på. Idag verkar det som internet förlorat sitt ursprungliga syfte nästan helt och hållet. Förträngningens gåva verkar dessutom övergått till emotional självdestruktivitet itsället.
  Men för att avsluta innan mina fingrar växer fast i tangentbordet så tackar vi Lebak Tan för hans arrogant-egoistiska och empatilösa karaktär. Nu blir det kanske lite rundgång men jag hade ju inte kunnat avslöja hemligheten om Internet om han aldrig kommit på alltsammans från början. Tack Lebak!

Om mina kära läsare nu ändå trots min lagom detaljerade skildring ändå inte skulle tro mig, så kan ni ju testa att vända Lebak Tan's namn baklänges. Skåda ödets ironi och se den bittra sanningen än klarare.

Jag tackar för mig just nu.



Lite internt

Goda lunchen på ni minsann!

Jag har precis flyttat min yngre broders bärbara dator in på mitt rum, och här sitter jag och funderar lite hit och dit över hurvida länge jag hade tänkt att ha det så pass stökigt i mitt rum som jag har nu.
  Det ligger kläder, olika viktiga papper och böcker på alla ställen förutom golvet, men av någon anledning så förmår jag mig bara inte sätta igång att städa. Allt beror på mig, vi får se hur länge det varar.

(några klickbara foton från avslutningen mitt i alltihopa)

Ikväll någon gång bär det av till landet för min del, det ska bli himla härligt och imorgon träffar jag min käraste Anna som saknats så mycket så jag vet inte vad! Men innan dess så tänkte jag plinga lite på gitarren och quite later är det menat att jag kanske ska ta en promenad med ett par mumrikar. Lär bli roligt!
Pling Plong.

Avslutning 2008

Publicerat dagen efter..


maria hedman
Egentligen hade jag inte håret uppsatt, och dessutom bar vi över detta blå kåpor och hattar. Vad gäller mina insatser akademiskt för övrigt, så kan jag säga att det helt enkelt inte kunde gått bättre! I'm so proud. Och åh, jag kommer sakna alla så otroligt mycket. Samtidigt som det var underbart härligt att gå ut nian, så vet jag att det också innebär att det är en del personer jag kanske aldrig kommer träffa igen. Studier på andra orter... och till och med länder. Ni kommer alltid finnas i minnet dock! Tills jag, mja, ni vet. Tills jag börjar missta frjärrkontrollen för en 200 grams kaka kexchoklad osv.

Gult tublinne - Gina Tricot
Grön kjol - Mor har sytt
Svarta Pumps - DinSko
Bälte - Paris


Kraongel

Hej, det verkar fungera nu. (?)

Det här med plattformsbyte ställer bara till med krångel känns det som... jag tycker inte alls det här nya mojset är bättre en det vi hade innan. Det gick inte att blogga för mig varken i söndags eller igår bland annat. Eller blogga gick ju, fast mina inlägg vägrade ju publiceras?
  Besöksstatistiken är skum dessutom. Jag kanske bara är trög eller någe, men i samband med att bloggen flyttades så visar statistiken att mina läsare 'minskat' med nästan 75%. Antingen är ni bara väldigt många som lämnat mig, haha, eller så räknas inte IP-adresser med brandvägg in? Och dylikt? Eller så var den gamla statistiken aldrig korrekt ens från början... Känns dock inte riktigt sammanhängande...

Bara krångel hitäntills i alla fall, som sagt.

Uppdt kl. 21.08
  Jag blir riktigt frustrerad nu, det fungerar inte ordentligt idag heller!
Jag kan inte ladda in några bilder.
(---)

Och i pessimissmens hetta så kan jag lika gärna då utan imaginära hjälpmedel i form utav foton förmedla att jag stötte på problem med avslutningsklänningen jag syr. Det kommer inte bli klar i tid (ingen nyhet längre egentligen) så idag har jag kompletterat min plan B med några enkla inköp. (som jag inte kan visa) Långt ifrån lika pampigt som det var menat, så att säga. Men fint i vilket fall, och går det inte att lägga in bilder imorgon då... öh, ja... Då blir det pannkaka!! Mildt sagt.

Varning för klimakteriebesvär

Det finns en stor fasa här i livet med att gå och handla, och denna är att råka ut för ett allt för välbekant ting.... Men det är liksom aldrig meningen. Ibland kan man bara råka hamna borta i sina egna tankar, glömma sin egen egentliga existens för en stund, falla in i en liten trans och med det råka vara till besvär för en stackars klimakterietant - som bara också råkar befinna sig på samma ställe som en själv.
  Likt små överblommade maskrosor strövar de omkring på konsum och tygaffärer, muttrandes över den inkompetens man straffas med för att ha levat länge genom åren. Ibland ser de så sköra ut att man kan tro de skulla blåsa bort långt i fjärran bara man nös åt deras håll.

Igår hände det igen, visserligen var det inte den värsta omgången jag hunnit utsättas för... Nej, långt ifrån vid närmare eftertanke. Det var inte ens en situation där jag stod och dagdrömde. Men vi befann oss i vilket fall vid kassan och lade upp varor på rullbanden då jag plötsligt kom till insikt om att jag glömt bort att jag ville ha schampo respektive kinesisk soja. Illa kvickt sprang jag och hämtade mina prylar, och när jag väl var tillbaka och skulle ursäkta mig igenom alla som stod i min väg så blev jag stoppad av en liten sur dunboll som misslyckat försökte ta tag i min arm och yttrade ett lagom irriterat:
- Ställ dig sist i kön!
  Förvisso tyckte jag det var obehagligt att en främmande russinhand just vidrört mina biceps och triceps... Inklusive onödigt av tanten att försöka ta tag i mig överhuvudtaget. Dock tillät inte mitt goda humör mig att bli upprördjag tog tillfället i akt och skojade med damen lite. Jag smålog och sa nåt i stil med:
- Äh, men det står ju redan någon där.
  Hon gav mig en riktigt bitter blick och som jag uppfattade det så hade alltså mitt skämt inte uppskattats det minsta.
"Var det bra så?" hörde jag någon meter strax bakom mig och tog fattning till att far precis var att betala för varorna...
- Du får ursäkta, men min pappa ska faktiskt betala nu.
  
I samband med att jag sa det så lät jag nog ganska irriterad ändå, även om jag egentligen inte var det. Men den knappa tiden tillät mig inte formulera varken ord eller tonläge, så tråkigt nog så förstörde jag nog tantens dag. Det där med respekt blir ju känsligare ju äldre man blir. Det knasiga med riktigt äldre folk är ju också att majoriteten glömmer bort saker väldigt lätt... sen så då går de runt och är sura utan att egentligen längre veta varför.
Ibland känner jag verkligen att jag inte vill bli gammal alltså.

På tal om det här nu så minns jag en fin dag förra sommaren då jag även då följde med far in till Flen från landet för att handla. Jag stod vid skinkdisken och vajade med ögonen fram och tillbaka över alla fina pålägg, oventandes om att jag tillsammans med en annan människa samtidigt blockerade gången.
   Här är minnet lite oklart, men jag minns att jag grabbade ett paket och undersökte dess datum för att sen övergå till att bara filosofiskt granska dess animaliska innehåll. Plötsligt höde jag ett vrål, vände mig om (likt alla andra..) och såg till min förvåning en tantgamling fara (i en allt för hög hastighet) mot mig och [KABOM] ploga bort min vagn så den åkte iväg tre-fyra meter. "Nedrans ungdomar!" yttrade hon och avlägsnade sig.
  Uppenbarligen så hade hon stått och väntat på att jag skulle flytta mig vagn en längre tid, eller så. Om hon bara tagit kraft till sig och sagt någonting, höjt rösten lite, eller i värsta fall petat på mig? Ty kraft var inget hon saknade - så hade jag kunnat flytta på min vagn utan att hon hade behövt eh ptja, anfalla. Det var aldrig meningen att stå i vägen liksom, men hur skulle jag kunna veta? Jag var ju upptagen med att förundras över skinkan. Någonstans, relativt far away, borta i min egen värld....

Balen 2008, IESK


Här är vi på väg till balen. Smårolig bild tycker jag, haha. Ingen var direkt berädd verkar det som.
Jag, Dennis, Bazyl och Netto (Joss som fotograf)

Vi kan kasta den sen

Hol-a.
  Det blev änna sent igår med en extraordinär efterfest i blåbärsskogen à la Mariefred. Mycket tid spenderades även med Josefin vid sidan av en rund rondell, eller mitt på vägen kanske det var, samtidigt som kinesen talade per Nokia.

Balen var förresten skojig. Höhö.
Men jag ska inte sitta allt för länge framför Jennys dator.

Guldigt

Min hals är invärtes sårad. Höhö... I feel it coming that my voice will not be the greatest tomorrow.
  Mja hur kommer då detta sig? Jag kopplar min heshet till gårdagens skrik på idrottsdagen adderad med dagens fem timmars långa sjungande. Det är elevens val nämligen på min skola... och jag har obligatorisk körsång.

Men jisses, det är bal imorrn! Jag vet, I have mentioned it recently men tillställningen är ju för sjuttsingen fortfarande ett faktum och darn vad jäkla kul det ska bli!

Klockan tolv slutar niorna, sen kommer Netto och troligtvis Joss joina mig hemma hos mig och förbereda sig inför kvällen. Balen börjar 18, så tiden lär ju räcka till. Foton bör jag kunna lägga upp innan jag drar. Fast inga promises since man aldirg vet med såna här grejer.

Eftermiddagen spenderades för övrigt med en friend of mine inklusive några friends of her(s). Soligt.

Yarr, kolla the språket va. Inte riktigt den inläggskvalité jag brukar publicera kanhända.

Meningslöst tidsfördriv

Jag bloggar vanligtvis inte klockan sju på morgonen... men se här, ett undantag! Moahaha

Track and Field day at IESK

Idag hade vi idrottsdag. Jag sprang 800, stötte kula och raceade 100 meter stafett - och jag är verkligen jätteglad över mina insatser. Inte för att jag vann eller så, utan för att mitt knä (hade av korsbandet för ett år sedan) har blivit så jäkla bra helt suddenly. Det var längesen jag kunde springa så här pass bra alltså... Jag kom på andra plats på 800, likaså gjorde min klass på stafetten men kulan... ptja, let's not talk about the kula shall we.
  Efteråt gjorde jag med mongo Malin och Elin sällskap i affärer ett bra tag, dock var det inte förrän då vi skiljts åt + en tur hem och tillbaka till stan igen som jag fick för mig att handla. (?) Jag köpte en ny bikini på H&M och skor till balen som kommer äga rum på torsdag. Very nice.

----- På vägen hem
(den andra gången) frågade en småskum kvinna på 40+ när jag gick på bron vid fors kyrka mig om jag hade senap. Jag tyckte det var en lagom konstig fråga, svarade nej och ökade frekvensen på benen en aning. Ty ingen skall någonsin få komma åt min senap! (???)


Datumchock

Det var som tusan! Klockan är 13.28 och det är den första juni idag... jisses!

Topp 3 - Saker jag älskar min granne Bosse för

  1. En riktig hejare på att klippa gräs! Jag är inte hundra procent säker på hur han egentligen lyckas... Men på något sätt så delar han upp gräsmattan i sektioner så att det finns någonting att klippa varje dag. Han ser så fridfull ut då han snurrar på ratten, man blir alldeles varm innombords. Och det fyrhjulade gräsfordonets motor kan inte liknas med någonting annat än musik av det ljuvaste slag.
  2. Aldrig lat! När soporna måste lämnas eller posten hämtas finns det inget som kan hindra min kära granne från att vrida om nyckeln och gasa sig fram 600 meter i mån om att uträtta livets viktiga sysslor.
  3. Ingen blottare! Bosse vet vad hyfs är, och en viktigt punkt för att leva som en god människa är att man inte ska visa för mycket av kroppen. Ty den är helig, och skall icke exponeras för någon annan än ens samsvurna partner. Oavsett väder så är det hatt, långärmat och gummistövlar som gäller. Kroppsskylning For The Win!