Strawberry waste of time


Blod

Registrerade mig just som blodgivare; nu skall ni få se på grejor.


5

Så nu har det gått ännu en vecka. Skolan är snart slut.
Det är simtävlig i Eskilstunas badhus idag igen så det blir ingen simträning...
Istället ska jag gömma mitt hår under en mössa och gå ner till en tröja på stan som jag lade undan igår. Fast då måste jag skynda mig lite innan klockan hinner före.

Man vet att det är vår...

... när man solar i sina föräldrars sovrumsfönster! Räknar man lite på månader så är solen lika stark nu som den är i september; jag låg i ljuset mellan klockan 10 - 12 vilket var fullt tillräckligt för årets första bikinimärken. Wooow riktigt brun nu haha..


Fast detta var ett moment från gårdagen. Idag har vi inte haft någon sol men det har varit en väldigt bra måndag ändå. Jag hoppas hinna förbi gymmet ikväll, det vore en utlimat stegring.


Vreden

Idag när jag kom till badhuset för att simträna så var det något slags skum tävling. Vreden nådde mig. Varför skriver de inte ut på hemsidan att det är tävling!?

Och det såg helt värdelöst ut. Bassänglinorna var inte ens utlagda åt rätt håll.

SEXIG

JAG ÄLSKAR NÄR DU BÖRJAR PLUGGA PÅ EN GÅNG OCH FÅR MYCKET GJORT:
TACK MARIA JAG ÄLSKAR DIG:
KAN DU GÖRA EN SAK FÖR MIG MARIA MARIA MARIA GER MIG MER:
SLUTA INTE MARIA men sätt igång åtminstone kanske.

Byebye money

Det tog mig ett år (det är sant) att äntligen beställa ett par gula converse. Jag har fruktat att färgen inte skulle vara som på bild, storleken faulty, och så vidare. Förra veckan hämtade jag ut dem och problemet är - och detta är en paradox - att köpet varit fullständigt optimalt.

Så såg jag nu att nelly.com har fri frakt heheh.


Ledsen

Bristol svarade igår nej till min ansökan så nu blev det genast svårare. Nu måste jag välja vilket universitet jag helst vill gå på innan den 5 maj... det står mest mellan Manchester och Newcastle men de har helt olika fördelar och nackdelar.

 

Sedan kan jag egentligen bara vänta på mina betyg, om de blir väldigt bra så söker jag kanske om nästa år, och då även till Oxford och Cambridge? Ett ledigt år skulle inte förstöra för mig men gärna pluggar jag vidare på en gång faktiskt...

 

Ska gå till simträningen nu...


Snap


Lamalamaduck

Dumma, banala tankar som saknar syfte så fort
man söker rättfärdiga det syfte som inte finns.

Fast vad har vi annars tanken till, om inte för att
söka mening till betraktelser som känns värda
att reflektera över bara för att de är självklara.

Jag vill att människan skall vara vacker...

Om det någonsin funnits "filosofer" så kommer
jag aldrig vara en av dem.

Kikare

Från och till brukar jag gå in på "random" personers bloggar och läsa. Vänners vänner, en tjej jag sett på foto med någon avlägset bekant, ett ansikte jag känner igen från stan; fjärran karaktärer vars vardag inte borde intressera mig det minsta. Ändå är jag onekbart nyfiken!

Ni ser bra ut. Jag har sökt en gemensam nämnare och att ni alla ser bra ut, är den enda. Och det är så, människor med fördelaktigt utseende är naturligt fängslande. Sedan kan de vara idioter men det gör dem inte nödvändigtvis mindre intressanta.

Som person är jag lagom ärlig och skulle, rent hypotetiskt, inte neka till espionage om skribenten i fråga sporde mig. Men. Nå, jag finner inte anledning till att skylta med min nyfikenhet mer än så här.


Köttbana

För 16 månader sedan började jag gå på gym och då vägde jag 58 kilo, vilket sedan ökade succesivt och som mest vägde jag strax över 60 i somras. Och så började höstterminen i IB2 - jag har nu vägt 56,5 sedan jul. Duh hello? Min far trodde att jag höll på att få diabetes men fallet var helt enkelt bara ett resultat av alla påfrestningar, inräknat skola, universitetsansökan, träning, socialt, politik osv.

Ändå är jag starkare än någonsin, så jag börjar bli lite definerad vilket först var enligt ovana men nu är jag belåten och min köttbana har lärt mig mycket om mig själv.

Detta kunde förresten inte kommit mer passande för jag tänkte hålla mig i skick de kommande 50 åren...

Trololo

En söt zombie sövde mig tills klockan 16 idag. Sedan har jag simtränat och ändrat mig och sitter hemma. Det känns bra. Just nu funderar jag på att hälsa på mister Gatsby men också vore det synd att inte utnyttja min relativa acceptans för en kemilektion...

Paradox

Foto maj 2010. Nominalsatser lyder: Riktigt omotiverad att studera ikväll trots att dagen varit högst gemytlig. Längtar till morgondagens asiatiska buffe och dans och säng... Funderar på om biologin läses in bättre om sju timmar men det är förstås ren surrealism.

...

Jag känner ofta för att skriva personliga saker här men sen kommer jag på att ni fortfarande är ett trettiotal som läser. Så då skriver jag mina små yttranden i smyg. Krypterade. Ibland finns de inte men ändå alltid.

Ja, ty det händer att jag skriver något här. Men ändå skriver jag inget. Och av detta bildas sedan ett lager tankestoft som hamnar liggande på era dataskärmar, någon minut ibland. Men av vad som är, framgår inget, utom allt som inte står.

Exam Schedule May 2011

NÖRDERIER EXTRA: här är provschemat för min slutexamen!
Chill chill chill chill chill chill chill chill chill chill chill chill chill