But tumor


"Pluggar" emedan jag väntar på polski och en film. Hmmhmhm.

Ctrl plus P


Extended

Som jag tidigare sade, ee-eeee och så laggar min dator.

Boll!

Uppdt: Typ min header? haha


A, er flan

Det är inte förrän nu, när ledigheten tar över mig, som jag märker hur verkligt trött jag är.  Ja, fast egentligen går jag inte runt och tänker på själva tröttheten eftersom jag därinnan sovit så pass länge.

I alla fall, jag finner att ni saknar mig och har därför klippt ihop ett litet kollage som lindrar likt en salva på såren. Förstås siktar jag på en pilsalva, typ "Archers of Venice", fast snäppet lägre då jag är varken bågskytt eller Italienare.

Vad jag menar är ju att jag saknar er också; googlar på "baby owl" i hopp om [salva], men ett bortskämt barn ser heller inte i blindo. Gärna får ni maila mig ett fotokollage, jag lovar att göra något vettigt av det.

Mitt hår är otvättat sedan sex dagar - då vet man att något är rätt!

 

Visste ni att enligt en ny svensk studie så är det de allra lyckligaste människorna som lämnar håret orent över långhelger?


ORLY???


Gud Joule

När jag åt middag hos min vän Jasmine förra året så frågade hennes föräldrar mig om min familj var särskilt religiös, eller så, i och med att vi inte firar jul.

Intuitivt svarade jag att vi är "för lata" för att fira jul, men då detta påstående var felaktigt så uttrycker jag mig härmed ånyo: min familjs känslomässiga anktyning till jul är inte tillräckligt stark för att vi skall föra ansträngning i att upprätthålla moderna traditionsenliga ritualer.

Besväret kring att införskaffa en gran, till exempel, överskrider det nöje som genereras av att se på den...

Fast kanske är vi också "särskilt religiösa"; exceptionellt Hedniska.
Åh, mitt talang, kväver mig!

Lost

Jag förlorade sist på monopol men??? Eh??

Updt: 01:06 23/12/10; 01:06:
Okay, first men, eh? GO polski VS. chin-viet-americanese!



Scholar

Mindre bra är University of Bristols hemsida. Inte nog med att den är ful, upplägget är klumpigt och det är svårt att navigera. Man blir ilsken!

För er som är nyfikna på min universitetsansökan:



15 januari:


Krav IB-poäng LNAT
Nottingham University

38 [x]
University of Bristol

37 [x]
Manchester University
37 [/]
University of Southampton
36 [/]
Newcastle University

34 [/]


19 januari:
LNAT

15 april
:

Uppsala universitet
Lunds universitet

Ensamheten


Det var väldigt tomt när jag anlände till Eskilstunas badhus igår. Klockan 17:45 var jag ensam i hela byggnaden. Jag var förstås tillräckligt paranoid för att tycka mig se en "mörk gestalt" ca. 1,5 gånger, men i övrigt var det en intressant upplevelse.

De som simtränar vet varför simning är bäst; man tränar allt på samma gång, sover bra efteråt, packningen är minimal; och det värsta som kan hända är att man drunknar liksom.

I övrigt så har jag haft en mycket trevlig helg med mina vänner.

Not good enough

Det är full fart på England just nu. David Willet och hans anhängare vill öka undervisningskostnaderna med nästan 175%, där maxbeloppet för en studerande skulle ligga på 9000£ per studieår (nuvarande pris är 3290£).

Jag ser att höjda skolresurser är målet men är verkligen en tredubbling av nuvarande pris rimligt? Många ungdomar kommer tvingas avstå från studier på grund av de höga kostnaderna och på lång sikt försvårar detta ytterligare engelsmännens möjligheter till att klättra samhällsstegen.

Jag är förstås upprörd över att behöva dubbla mina framtida studielån. Om Willets förslag går igenom så finns det onekligen en risk att jag stannar hemma. Förutsättningarna är så bra i Sverige, med fri universitetsundervisning och stöd från CSN är det betydligt lättare att studera vidare än på de flesta håll i världen.

Vanligtvis anser jag det vara den behövandes ansvar att bekosta sina behov, en rökare till exempel borde inte belasta resten av samhället med sina tandläkarräkningar; men utbildning är för välfärdssamhällets utveckling kanske den absolut viktigaste ståndpelaren.

Ökad utbildningsomkostnad får inte gå ut med negativa konsekvenser över de som redan lider ekonomisk insufficiens. Lågklassamhällets "onda cirkel" blir ännu svårare att bryta sig ur och jag ser inte hur detta gynnar varken England, Europa eller världen överhuvudtaget.

Jag har gjort past LNAT papers halva dagen och får i snitt rätt på 41,7% av frågorna.

Sparkle!

Igår hade jag plötsligt införkyldigats så jag följde med min familj till "sommarstugan".

På vägen hit var jag helt snurrig, men vem kan klandra mig, frosten utanför bilen glittrade i mörkret som världens vackraste klänning. Ni förstår? Drömklänningen måste vara den som glittrar likt vinternatten.

Jag älskar vinter, jag älskar vinter, jag älskar vinter.

Också glädjen själv

För övrigt blev jag av med en mycket stor börda idag.
Fick även en god dos sömn över natten. Och så har jag precis tränat.
Sammanfattningsvis kan vi se att jag är på ett väldigt gott humör.

Och det finns ingen jag ser upp till mer än min far.


Katastrofen själv

Jag pratade med en kille från Sveriges Arkitekter:

"Nej det är verkligen noll matte! Vi ritar hela dagen och det kommer en lärare kanske en-två gånger i veckan och kollar att vi gjort något liksom."

"Min kompis pluggar på KTH och hela första månaden var de ute på stan och lattjade va, bara tog in omgivningen, sen fick de en uppgift att rita en abstrakt bild och då slängde de ihop sitt skräp."

"Men det är väldigt olika vad man kan göra, en klasskamrat till mig t ex, han dissekerade insekter! Aa sen gjorde han en ryggsäck och vände man den ut och in så blev det liksom som en lång grön larv va, och den kunde man ha som sovsäck."

Jag har (uppenbarligen?) talat med fel person men efter en ordentlig research ser jag att min bild av utbildningen nog varit felaktig. Tror man inte att arkitektur är ritande och mycket fysik/matematik? Man läser konsthistoria förvisso...

I have this other thing though, som icke talats om; intagningsprov nästa vecka?

Oculomotórius

Vad jag upplevde på stan idag får mig undra vilken effekt jag själv kan ha på folk...
Om denne visste!
För jag var tvungen att vända bort blicken helt omedelbart.
Glömde till och med att le, och sådant.
Fast jag hade ju gymmat också.

Vackra ting har sin kling.

Allegretto

Jag har framgångslöst sökt att inmundiga saffransbröd denna vecka. Här knapras pepparkakor ändock, ett högst uppskattat substitut, i synnerhet som jag för nuvarande bekämpar en relativ omotivation. Stressmoment tar på musten känner jag; besvärar mig hellre med att jag inte hittar något nagellack som duger till att måla julgranar med. Bör trimma mina collagenmolekyler innan jag rivs för mycket.

Evaporation

Jag vet att bränd pasta luktar äggfri pannkaka.
Således kan man konstatera att jag vet för mycket.
Mao borde kanske Gulagera mig.