S - M

Ryssland VS. Polen. Helt enkelt.


Chingching

Jag hann inte riktigt registrera det hela, men jag cyklade idag in i en tjej, precis utanför skolan. I alla fall cyklade jag in i hennes cykel och den flög upp en hel meter. Jag fick ned åtta heliga ord i en och samma mening men hon såg glad ut så jag lyckades släppa det hela ganska snabbt.

Jag sprang med mjöksyrevader uppför stentrappen och när jag sedan väl kom in på lektionen (försenad som vanligt) var det provskrivning, och så trots min immediata, djupa koncentration lade jag märke till att jag hade rivit upp både tights och fot.

Om du mot förmodan läser detta så är jag otroligt blind och hemskt ledsen! Kors...

antioch

Ja, förresten men sluta flyg då. Är det inte uppenbart? Min ekonomi påverkas också av askan, om jag krånglar.

Och ja, eller, nej, jag skriver inte så ofta. Här. Jag undviker hela datorn gärna, när jag kan. Ser man mig online så sitter jag med något slags skolarbete.

I övrigt så är jag orimligt välmående. Gör juice på mig så har du kortisolhaltat dopaminkoncentrat. Jag tycker det är skönt med solljus rent fysiskt också, faktiskt.

Ser fram emot helgen och andra "lediga" dagar.

Det var en gång

Mars. Och nej, den blev inte kladdig.


Regeringen störtad

96 polska regeringsmän skulle hedra de tusentals polacker som blev massakerade av sovietiska soldater i en rysk by för 70 år sedan.

Olyckan skedde på rysk mark, planet var sovietiskt.

Fyra landningsförsök i tät dimma, ett attentat?

Någon annan än Stalin som vill argumentera för planekonomi?

Mirage

Den undkom mig inte på hela söndagen, hur vore det möjligt, och under vilka förutsättningar skulle jag hamna utanför sådan tanke.

Skulle snön forstsätta smälta, om våren plötsligt slog över till sommar.