OST, onyttigare i smält format?

Idag har Maria Hedman ifrågasatt;image89
Den hederliga ostmackan - Vad gör den onyttig efter en tur i micron?

Vi har ju alla ätit en ostmacka! Visst känner man sig allt lite nyttig då.
Men känner man sig lika nyttig, efter att man värmt den några sekunder i the magic micro? Näe...
  Kan det kanske bero på att väldigt många har fått för sig att smält ost inte är någe bra, eftersom
det "blir så mycket fett"? Hmm..

Men, det låter lite fel. Vadå mera fett? Var skulle det fettet ha kommit ifrån om inte osten? Det du stoppade in i micron är ju självklart detsamma du får ut.
  Osten är precis densamma... lika fet vanlig som smält. Just like smet och kaka.
Vad gör nu då ostmackan onyttig efter en tur i microvågsugnen?


Jag önskar att kommentera Marias blogg,
och är ett mongo vid namn: Junitjej

Din blogg är så snygg!!!

2007-08-17 @ 20:23:11
grej: http://junitjej.blogg.se
Jag önskar att kommentera Marias blogg,
och är ett mongo vid namn: Eddie

ÅÅh dina mickrade knäckemackor är ju to die for^^

2007-10-23 @ 22:03:21

För dig som inte vet (och även andra förstås);
kommentaren skall skrivas i det stora fältet lite längre ner här nånstans...


fast ditt så kallade "namn" här vore trevligt förstås.

Remember mig kanske?

och sen din E-mail (osynlig för andra! sväär..)

grej:

För att undvika krångel, bör du nu göra följande:
1.Skriv din kommentar i den feta, vita rutan.
2.Klicka på knappen "Jag är ett mongo" för att bekräfta att du är färdig med din kommentar.
Trackback
RSS 2.0