OST, onyttigare i smält format?
Idag har Maria Hedman ifrågasatt;
Den hederliga ostmackan - Vad gör den onyttig efter en tur i micron?
Vi har ju alla ätit en ostmacka! Visst känner man sig allt lite nyttig då.
Men känner man sig lika nyttig, efter att man värmt den några sekunder i the magic micro? Näe...
Kan det kanske bero på att väldigt många har fått för sig att smält ost inte är någe bra, eftersom
det "blir så mycket fett"? Hmm..
Men, det låter lite fel. Vadå mera fett? Var skulle det fettet ha kommit ifrån om inte osten? Det du stoppade in i micron är ju självklart detsamma du får ut.
Osten är precis densamma... lika fet vanlig som smält. Just like smet och kaka.
Vad gör nu då ostmackan onyttig efter en tur i microvågsugnen?
Din blogg är så snygg!!!
och är ett mongo vid namn: Eddie
ÅÅh dina mickrade knäckemackor är ju to die for^^
och är ett mongo vid namn: Junitjej